AlphaSonic II

For deg som ønsker det lille ekstra

En massasjestol som masserer fra øvre del av nakken, godt ned i korsryggen og under setemuskulaturen. Tar med både lår, legger og føtter som blir skjemt bort med dyptvirkende massasje som både forebygger og behandler. L-Shapeteknologi, BMS-Braintronics system, App-styrt og spekket med gode programmer for hele kroppen.

AlphaSonic II

For deg som ønsker det lille ekstra

En massasjestol som masserer fra øvre del av nakken, godt ned i korsryggen og under setemuskulaturen. Tar med både lår, legger og føtter som blir skjemt bort med dyptvirkende massasje som både forebygger og behandler. L-Shapeteknologi, BMS-Braintronics system, App-styrt og spekket med gode programmer for hele kroppen.

Massasjestol ALPHASONIC II med Lydbølgeterapi

Alphasonic II – En unik massasjestol med L-Shape teknologi, lydbølgeterapi/mindfulness og rullemassasje under føttene.

Du kan velge mellom beroligende lydbølgeterapi-programmer eller din favoritt musikk.

Denne toppmodellen er også app styrt!

Dette er massasjestolen for deg som ønsker en solid slitesterk stol. En massasjestol som masserer fra øvre del av nakken, godt ned i korsryggen og under setemuskulaturen. Tar med både lår, legger og føtter som blir skjemt bort med dyptvirkende massasje som både forebygger og behandler.

Massasjestolens sittedel er romsligere enn de andre modellene vi tilbyr og er lengre i ryggen. (135 cm)

Tekniske spesifikasjoner

Farger

creme
creme | brun
sort
grå| sort
rød | sort

Dimensjoner stående

81 x 119 x 147 cm

Dimensjoner liggende

81 x 92 x 176 cm

Vekt

96 kg

Strømforbruk

150 W

Run-time

20 minutter

Braintronics

21 minutter

Sertifisering

zertifikate.png

Alphasonic II – En unik massasjestol med L-Shape teknologi, lydbølgeterapi/mindfulness og rullemassasje under føttene.

Du kan velge mellom beroligende lydbølgeterapi-programmer eller din favoritt musikk.

Denne toppmodellen er også app styrt!

Dette er massasjestolen for deg som ønsker en solid slitesterk stol. En massasjestol som masserer fra øvre del av nakken, godt ned i korsryggen og under setemuskulaturen. Tar med både lår, legger og føtter som blir skjemt bort med dyptvirkende massasje som både forebygger og behandler.

Massasjestolens sittedel er romsligere enn de andre modellene vi tilbyr og er lengre i ryggen. (135 cm)

I tillegg får du en unik akupressurpunkts-massasje, også kjent som trykkakkupunktur.

Det innebærer å trykke på akupressurpunkter som ligger i kroppen din for å fremme avslapning og behandle sykdommer. Det finnes mer enn 400 akupressurpunkter på kroppen.

Det antas at vital energi kalt qi (chi) strømmer gjennom disse meridianene eller energi-veiene. Det er 12 store meridianer som forbinder bestemte organer, og organiserer dermed et kommunikasjonssystem i hele kroppen. Sykdom oppstår når en eller flere av disse meridianene er blokkert eller ubalansert.

Alphasonic II kommer også med en Artrose Traction som består av forsiktige trykk som har en stimulerer effekt på brusken, noe som forbedrer transport av kroppsvæsker og på den måten lindre symptomer på Artrose.

Det aller siste innen massasje-teknologi kombinerer dyptvirkende massasje med karbo-varme og lydbølge-terapi.

Forskningsresultater viser at effektiviteten av avslapning som kombinerer massasje og hjernebølge-terapi, forbedrer oppmerksomhet, mental ytelse, følelse av velvære og forebygger muskelspenninger.

For mange er den fremste årsaken til stress jobbrelatert. Det og være tilgjengelig hele tiden med økt fokus på lønnsomhet, effektivitet og høyt tempo kan virke inn på helsen vår.

Stressede ansatte er ikke bare usunt for arbeidsmiljøet, men kanskje enda viktigere for arbeidsgiver er at det viser seg at de er mer ukonsentrerte og mindre motivert på jobb. Dette faktum kan svekke selskapets konkurranseevne og redusere den totale produktiviteten.

Med massasje fra toppmodellen Alphasonic II kombinert med lydbølge-terapi bidrar verktøyet til effektiv restitusjon som kan redusere stress og øke produktiviteten på arbeidsplassen.

Vedlikehold: Mikrofiber/PU material som er lett å holde ved like.

Ekstra slitesterkt materiale! Ekstra forsterket chasie/understell! Ekstra bredde og høyde/lengde på ryggen! 

Utvidet garanti – og serviceprogram!

– Enkel å bruke  
– Dyptvirkende massasje  
– Massasjestolen tar lite plass, trenger kun og stå fem cm fra veggen!

Unique all-round wellbeing package in different colours.

The next step to seeking perfection – finally the lastest development of the Casada massage chair is available. The AlphaSonic II. We have constantly worked on combining the best possible materials, the most advanced massage techniques and the best design and to offer it in different colours, on the back of feedback from our customers and partners.

The AlphaSonic II massage chair – maximum comfort and maximum relaxation

Take a seat – in the new wellness chair by Casada. The high-quality AlphaSonic II massage chair combines tried and tested technology with new design and the experience of a completely new type of relaxation.

AlphaSonic II massage chair with easyControl

Our latest premium massage chair, the AlphaSonic II, impresses with its large sitting area with even more sitting comfort. With the aid of the easyControl panel all basic adjustments can be made relatively easily and the remote control can be calmly placed on the side.

Funksjoner og spesifikasjoner

2D Massasje

Den intelligente 2D-massasjemekanismen lar massasjestolen måle ryggen din for å bestemme en mer nøyaktig plassering av seksjonene i ryggraden.

Akupressurpunkter

Viktige akupressurpunkter blir massert.

Juster skulderen

Massasjehodene kan beveges oppover eller nedover til en passende stilling i skulderområdet.

Justerbar fotstøtte

Fotstøtten kan forlenges, slik at den kan tilpasses forskjellige kroppsstørrelser.

Justerbar pute

Om nødvendig kan den doble puten plasseres slik at den reduserer nakke- og skuldermassasjeintensiteten.

Luftområde

Tre lufttrykksmodus (full kropp, arm og ben / underkropp).

Luftkompresjon

Stigende og avtagende luftputer har en pumpebevegelse som produserer naturlige muskelreflekser. Dette er spesielt gunstig i leggen og fotområdet.

Luftintensitet

Justerbar massasjeintensitet for luftputene.

Artrose Traction

Forsiktige trykk som har en stimulerer effekt på brusken, noe som forbedrer transport av kroppsvæsker og på den måten lindre symptomer på artrose.

Automatisk

Spesielt utviklede automatiske programmer for hele kroppen, som tilbyr et stort utvalg av forskjellige massasjeteknikker. I tillegg kan du også slå på varmefunksjonen, hvis du vil.

Ryggområdet

Et massasjeområde som kan tilpasses alle størrelser.

Bluetooth

Trådløs dataoverføring.

braintronics®

Braintronics-teknologi synkroniserer hjernebølgene gjennom lydstimulering. Kombinert med et spesialutviklet massasjeprogram, vil din stressfylte kropp kunne slappe av. Uansett om du vil slappe av, drømme eller lære – alt er mulig.

Karboninfrarød varme

Den dypvirkende karboninfrarøde varmen utvider blodkarene, øker blodstrømmen og reduserer muskeltonen. I tillegg utøver den en ekstremt gunstig effekt på nervecellene som er ansvarlige for å rapportere smerter til hjernen.

Flap

Ved å tappe forsiktig med hul hånd, fremmes blodsirkulasjonen i musklene og strammingen av bindevevet, samtidig som du lindrer spenningen.

Gua Sha

Skrapeteknikken til -GuaSha- med forsiktig trykk åpner overfladiske blodkar og stimulerer blodsirkulasjonen. GuaSha brukes ofte i kombinasjon med akupressur ‘shu-poeng’ for ekstra stimulering av hele kroppen for en ekstra beroligende massasjeopplevelse.

Følelse av masserende hender

Spesialdesignede massasjehoder imiterer håndbevegelsen til en profesjonell massør. Den maksimale strekkplassen er 6,5 cm, og den maksimale strekkvinkelen er 41 grader, slik at de mekaniske hendene kan utføre effektiv massasje.

Knead & Flap

En massasjekombinasjon av knaing og tapping.

Knaing

Hud og muskler blir grepet og eltet enten mellom tommel og pekefinger eller med begge hender. Denne massasjeteknikken brukes hovedsakelig for å frigjøre spenninger.

L-form

Du kan forvente en dyp massasje av hele kroppen fra nakken ned til setet.

Minnefunksjon

Ved hjelp av den intelligente minnefunksjonen husker massasjestolen din favorittmassasje nøyaktig og begynner umiddelbart uten skanning. Du har muligheten til å lagre to programmer med forskjellige knapper (M1 & M2).

Musikk

Slapp enda bedre av med musikkfunksjonen.

O² ionisator

Forurenset luft rundt deg blir nøytralisert og du puster renset oksygen under massasjen.

Quick start

Med et trykk på hurtigknappene i armlenet ditt kan du kontrollere de viktigste funksjonene.

Liggende stilling

Justeringsmulighetene til ryggstøtten og fotstøtten bidrar til personlig velvære.

Rulling

Behagelig veksling mellom avslapning og avspenning av musklene – også perfekt egnet for en endelig massasje, for avslapping og restitusjon av musklene.

Shiatsu

Shiatsu (fingerpress) er en form for kroppsterapi med opprinnelse i Japan. Massasjeteknikken består av myke, rytmiske, vidtrekkende strekninger og rotasjoner. Målet med Shiatsu er å simulere individuelle deler av kroppen og å mobilisere musklene.

Hastighet

Massasjehastigheten er justerbar.

Punktmassasje

Massasjehodene kan massere et bestemt sted.

Tapping

Korte, tappende bevegelser utføres med kanten av hånden, håndflaten eller knyttneven. Dette fremmer blodsirkulasjonen i huden og myker opp spente muskler. Hvis tapping utføres i lungehøyde, kan dette forbedre frigjøring av slim i lungen.

USB-lader

Mens du slapper av, kan den integrerte USB-porten for eksempel forsyne telefonen med strøm.

Bredde

Avstanden mellom begge massasjehodene kan stilles inn (smal, middels og bred).

Yoga

Den målrettede strekkmassasjen aktiverer kroppen din og har en forfriskende effekt på hele organismen.

Følelse av vektløshet

Du setter deg i posisjonen som en astronaut – den «vektløse følelsen».

Plassvennlig

For liggende stilling beveger massasjestolen seg fremover og krever derfor veldig liten avstand til veggen bak. Plassbesparende og behagelig!

Luftkompresjon

Stigende og avtagende luftputer har en pumpebevegelse som produserer naturlige muskelreflekser. Dette er spesielt gunstig i leggen og fotområdet.

Luftintensitet

Justerbar massasjeintensitet for luftputene.

Artrose Traction

Forsiktige trykk som har en stimulerer effekt på brusken, noe som forbedrer transport av kroppsvæsker og på den måten lindre symptomer på artrose.

Automatisk

Spesielt utviklede automatiske programmer for hele kroppen, som tilbyr et stort utvalg av forskjellige massasjeteknikker. I tillegg kan du også slå på varmefunksjonen, hvis du vil.

Ryggområdet

Et massasjeområde som kan tilpasses alle størrelser.

 

Bluetooth

Trådløs dataoverføring.

 

braintronics®

Braintronics-teknologi synkroniserer hjernebølgene gjennom lydstimulering. Kombinert med et spesialutviklet massasjeprogram, vil din stressfylte kropp kunne slappe av. Uansett om du vil slappe av, drømme eller lære – alt er mulig.

Karboninfrarød varme

Den dypvirkende karboninfrarøde varmen utvider blodkarene, øker blodstrømmen og reduserer muskeltonen. I tillegg utøver den en ekstremt gunstig effekt på nervecellene som er ansvarlige for å rapportere smerter til hjernen.

Flap

Ved å tappe forsiktig med hul hånd, fremmes blodsirkulasjonen i musklene og strammingen av bindevevet, samtidig som du lindrer spenningen.

Gua Sha

Skrapeteknikken til -GuaSha- med forsiktig trykk åpner overfladiske blodkar og stimulerer blodsirkulasjonen. GuaSha brukes ofte i kombinasjon med akupressur ‘shu-poeng’ for ekstra stimulering av hele kroppen for en ekstra beroligende massasjeopplevelse.

Følelse av masserende hender

Spesialdesignede massasjehoder imiterer håndbevegelsen til en profesjonell massør. Den maksimale strekkplassen er 6,5 cm, og den maksimale strekkvinkelen er 41 grader, slik at de mekaniske hendene kan utføre effektiv massasje.

Knead & Flap

En massasjekombinasjon av knaing og tapping.

Knaing

Hud og muskler blir grepet og eltet enten mellom tommel og pekefinger eller med begge hender. Denne massasjeteknikken brukes hovedsakelig for å frigjøre spenninger.

L-form

Du kan forvente en dyp massasje av hele kroppen fra nakken ned til setet.

Minnefunksjon

Ved hjelp av den intelligente minnefunksjonen husker massasjestolen din favorittmassasje nøyaktig og begynner umiddelbart uten skanning. Du har muligheten til å lagre to programmer med forskjellige knapper (M1 & M2).

Musikk

Slapp enda bedre av med musikkfunksjonen.

O² ionisator

Forurenset luft rundt deg blir nøytralisert og du puster renset oksygen under massasjen.

Quick start

Med et trykk på hurtigknappene i armlenet ditt kan du kontrollere de viktigste funksjonene.

Liggende stilling

Justeringsmulighetene til ryggstøtten og fotstøtten bidrar til personlig velvære.

Rulling

Behagelig veksling mellom avslapning og avspenning av musklene – også perfekt egnet for en endelig massasje, for avslapping og restitusjon av musklene.

Shiatsu

Shiatsu (fingerpress) er en form for kroppsterapi med opprinnelse i Japan. Massasjeteknikken består av myke, rytmiske, vidtrekkende strekninger og rotasjoner. Målet med Shiatsu er å simulere individuelle deler av kroppen og å mobilisere musklene.

Hastighet

Massasjehastigheten er justerbar.

Punktmassasje

Massasjehodene kan massere et bestemt sted.

Tapping

Korte, tappende bevegelser utføres med kanten av hånden, håndflaten eller knyttneven. Dette fremmer blodsirkulasjonen i huden og myker opp spente muskler. Hvis tapping utføres i lungehøyde, kan dette forbedre frigjøring av slim i lungen.

USB-lader

Mens du slapper av, kan den integrerte USB-porten for eksempel forsyne telefonen med strøm.

Bredde

Avstanden mellom begge massasjehodene kan stilles inn (smal, middels og bred).

Yoga

Den målrettede strekkmassasjen aktiverer kroppen din og har en forfriskende effekt på hele organismen.

Følelse av vektløshet

Du setter deg i posisjonen som en astronaut – den «vektløse følelsen».

Plassvennlig

For liggende stilling beveger massasjestolen seg fremover og krever derfor veldig liten avstand til veggen bak. Plassbesparende og behagelig!

braintronics® in the AlphaSonic II

The brand new braintronics® App instantly creates unique opportunities for you: Enjoy the relaxation programmes which are customised to your personal requirements and dive into the world of braintronics®. The braintronics® technology synchronises your brainwaves by means of audio stimulation. Your stress-plagued body relaxes through a combination with a specially developed massage programme.

The AlphaSonic II combines braintronics® technology with new design and a completely new type of relaxation.

Get the app

Med Braintronics lydbølgeterapi (BMS/Body and mind sync system) får du det siste innen massasje-teknologi på markedet. BMS i kombinasjon med dyptvirkende og velgjørende massasje for hele kroppen viser seg å være svært virkningsfullt og forebyggende på helsen vår.

Lydbølgeterapi også kjent som Mindfulness anti-stress terapi kan virke avslappende og gjenoppbyggende på vår mentale helse.