Therese Johaug i massasjestol fra Casada

Massasjestoler fra Casada

din personlige massør

Massasjestoler fra Casada

Gjør som Therese Johaug! La en massasjestol fra Casada løse opp stive og ømme muskler. Test en av våre massasjestoler gratis i 14 dager. 

 “Most people have no idea how your body should feel” – Kevin Trudeau. 

La en massasjestol gi kroppen hvile

Har du noen gang stilt deg selv spørsmålet – hvor godt ville det vært med massasje i dag? Fra tid til annen krever kroppen hvile og muligheten til å slappe av. Hver dag påvirkes vi av stress, støy og andre ytre faktorer som forstyrrer eller til og med skader kroppen vår. Muskelspenninger, hodepine og fullstendig utmattelse kan være utfall av høyt stressnivå over tid. Livet vårt påvirkes av hverdagslige faktorer slik at tilstrekkelig avslapning og hvile blir nedprioritert. 

Massasjestoler av høy kvalitet

En god massasjes for mental avkobling og velvære vil bidra til å redusere stress og bekjempe utbrenthet. Som premiumprodusent har Casada utviklet massasjestoler av høy kvalitet som forbedrer trivsel og gir mentalt overskudd. Økt overskudd og velvære vil gi økt produksjon og mentalt såvel som fysisk overskudd til å yte bedre hver dag.

EN UNIK MASSASJESTOL SOM JOBBER I DYBDEN

TOPPMODELLEN AURA ER EN REVOLUSJON INNEN MASSASJE

VÅR BESTSELGENDE MASSASJESTOL TIL BÅDE BEDRIFT OG PRIVATMARKEDET

MASSASJE FOR KROPP OG SJEL

DEN FORETRUKNE MASSASJESTOLEN TIL ET HVERT HJEM

Casada massasje og avslapningsstoler - din personlige massør

Alle Casada massasjese og avslapningsstoler tar lite plass og passer nær sagt inn de fleste steder. Være seg på et lite kontor eller i et hjørne. Med din personlige massør (massasjestolen) har du muligheten til å stimulerer all muskulatur og lade batteriene i en komfortabel verden av velvære.

Massasjestolens panel og håndkontroller er enkle i bruk. Du kan velge mellom en rekke gode programmer eller designe ditt eget favorittprogram. 

Massasjeprogrammene jobber med alt fra øvre nakkemuskulatur til korsrygg, setemuskulatur, lår, legger og under føttene. I tillegg får du god kompresjonsmassasje på skuldre og armer.

Du finner garantert funksjoner og programmer som passer til din kropp og dagsform.

Er du usikker på hvilken massasjestol som passer best for deg, ikke nøl med å ta kontakt. 

Vi tilbyr gratis prøveperiode enten hjemme eller på din bedrift. Her kan du lese mer om fordelene ved å gå til anskaffelse av en massasjestol til din bedrift.

 

Med Braintronics lydbølgeterapi (BMS/Body and mind sync system) får du det siste innen massasje-teknologi på markedet. BMS i kombinasjon med dyptvirkende og velgjørende massasje for hele kroppen viser seg å være svært virkningsfullt og forebyggende på helsen vår.

Lydbølgeterapi også kjent som Mindfulness anti-stress terapi kan virke avslappende og gjenoppbyggende på vår mentale helse.