Lei en massasjestol - invester i de ansatte

Test gratis i 14 dager!

Lei en massasjestol - en investering i de ansatte

Test en massasjestol helt gratis i 14 dager!

La dine ansatte løse opp stive og ømme muskler i en massasjestol fra Casada. 

Hvorfor leie en massasjestol?

Lei en massasjestol fra Casada for å motvirke stress og redusere sykefraværet på din arbeidsplass. 

Det er flere gode grunner til å prøve ut en massasjestol fra Casada:

 • Massasje motvirker stress.
 • Massasje redusere sykefraværet.
 • Massasje gir et pusterom i en hektisk hverdag.

Massasje har god effekt for de med fysisk krevende jobber der de har tunge løft eller står og går mye. Også de med stillesittende kontorarbeid har godt av å få massert stive skuldre og nakke. Uansett yrke er det viktig med tilstrekkelig hvile og restitusjon for å redusere stress, forebygge skader og få ned sykefraværet.

Fordeler ved en gratis prøveperiode:

  • La dine ansatte teste ut massasjestolen og få tilbakemeldinger.
  • Finn ut om dette er noe som som blir brukt og som kan øke trivsel og velvære.
  • Massasje kan raskt og enkelt integreres som en del av arbeidsdagen, alternativt før/etter jobb.
  • Kartlegg behov i din bedrift – trenger du en eller flere stoler?
  • Kostnadsfri prøveperiode.

VÅR BESTSELGENDE MASSASJESTOL TIL BÅDE BEDRIFT OG PRIVATMARKEDET

Mange fordeler med en massasje

Massasje er godt for muskulaturen og en god og enkel måte å lade batteriene på. Å investere i en massasjestol på arbeidsplassen kan ha positiv effekt på arbeidsmiljøet. Jevnlig bruk av massasjestol redusere stress og gjør at dine ansatte føler seg ivaretatt. 

Massasje gir overskudd
For å beholde overskudd er det viktig med små pusterom der man kan hente seg inn igjen. Et slikt pusterom kan være en deilig massasje i en av våre massasjestoler. Et rolig avbrekk i form av litt egentid og hvilepuls øker produktiviteten og kreativitet hos dine ansatte. 

Unngå reisetid og booking
La de ansatte styre behovet for pauser og avkobling ved å tilby massasjestol på kontoret. På den måten sparer de ansatte reisetid og booking av andre velværetiltak.

Fordeler ved jevnlig massasje

 • Gir økt følelse av velvære og motvirker stress
 • Løser opp stive og ømme muskler
 • Øker blodsirkulasjonen
 • Gir overskudd
 • Styrker mental helse
 • Forebygger sykefravær
 • Et pusterom i en hektisk hverdag

Hvorfor velge en massasjestol fra Casada?

Med over 20 år fartstid i bransjen, er Casada et naturlig og trygt valg når du skal gå til anskaffelse av en massasjestol til din bedrift. Vår lange erfaring og kunnskap kommer kundene våre til gode.  

Høy kvalitet og enkel i bruk
Våre massasjestoler holder høy kvalitet og har god komfort. Massasjestolens panel og håndkontroller er enkle i bruk. Ved hjelp av hurtigstartpanelet kan du enkelt velge ønsket program. Du kan velge mellom en rekke gode programmer eller designe ditt eget favorittprogram. Her kan alle finne et program de liker. Massasjeprogrammene jobber med alt fra øvre nakkemuskulatur til korsrygg, setemuskulatur, lår, legger og under føttene. I tillegg får du god kompresjonsmassasje på skuldre og armer.

Lett å rengjøre og god sittekomfort
Våre massasjestolene har slitesterkt og miljøvennlig PU-skinn av mikrofiber. Dette materialet er lett å rengjøre og gir god sittekomfort. Stoffet tåler antibac uten at det falmer eller rakner i sømmene. Flere av våre stoler kommer også med innebygde høyttalere. Stolene våre trenger heller ikke stor plass, da det holder med 5 cm klaring til veggen. 

God service og vedlikeholdavtaler
Vi er opptatt av at våre kunder skal bli fornøyde. Derfor er vi tett på kunden og tilbyr gode service- og vedlikholdsavtaler. Garantien på massasjestolen dekker alt. Dette er gjort fordi en leasingavtale skal være forutsigbar og at det ikke skal komme på noen ekstrakostnader. Vi har også delegaranti. Skulle det blir behov for å skifte ut slitedeler har vi et stort delelager, og bestillingstid på deler som ikke er lagerført er tre til fire dager. 

Hva koster en massasjestol?

Vi har massasjestoler i ulike prisklasser. Fra prisgunstige massasjestoler til våre toppmodeller som tåler hard og mye jobbing over flere år. 

Fordeler ved å leie en massasjestol
De aller fleste som tester ut våre massasjestoler ønsker å forlenge avtalen etter endt prøveperiode, enten ved å kjøpe en massasjestol eller inngå en leieavtale. Fordelen med leie er garanti og service avtale. Skulle en del gå i stykker i leieperioden, erstattes den med en ny kostnadsfritt.

God investering i ansattes helse
Å leie en massasjestol til bedrift koster fra 1990,- per måned. I følge Sintef anslår næringslivet at en ukes sykefravær koster bedriftene i gjennomsnitt 13 000 kroner.  Leie av massasjestol for økt trivsel og velvære er derfor en god investering i de ansattes helse. Her kan du lese Sintef sin rapport om kostnader ved sykefravær.

Ta vare på dine ansatte. Nå kan du helt uten forpliktelser teste ut en av våre massasjestoler i 14 dager for å finne ut om dette er noe som passer for din bedrift.