Søk
Close this search box.

Casada massasjeapparat FootInn

kr 2,990.00

Unn deg luksus fotmassasje! Med Casada fotmassør FootInn kan du nyte luksus fotmassasje med rulle- og lufttrykksmassasje og stimulering av føttenes reflekspunkter!

VI TILBYR DELBETALING MED KLARNA!

 

Beskrivelse

Casada fotmassør FootInn masserer føttenes reflekspunkter med rulle- og lufttrykksmassasje! Ideel for de som står og går mye. Unn deg luksus fotmassasje! 

Med Casada fotmassør FootInn kan du nyte en luksus fotmassasje rundt hele foten. Reflekspunkter under føttene stimuleres av fotrullene med tilsammen seks massasjehoder, og spenninger motvirkes effektivt av kompresjonsputene som gir naturlige muskelreflekser. Den integrerte varmefunksjonen bidrar til at massasjeeffekten går dypt inn i sener og muskler.

Velg mellom tre massasjeprogram og to intensitetsnivåer for luftkompresjon. Casada fotmassør FootInn er ideel for de som står og går mye. Den lindrer trette føtter og gir en dyp følelse av velvære. Reflekspunkter er direkte knyttet til kroppens indre organer.

Stimulering av reflekspunktene vil kunne ha en positiv effekt på alle kroppens organer, stimulere lymfe- og blodsirkulasjonen og minske smerte. Jevnlig fotmassasje vil kunne bedre blodsirkulasjonen og hjelpe mot kalde føtter, og en god fotmassasje på kvelden kan bidra til bedre søvn.

Reduser stress og smerter med massasje
Massasje kan forebygge stress som igjen kan gi fysiske plager. All massasje stimulerer lymfesystemet slik at lymfevæsken flyter bedre. Dette hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer samt sørge for bedre tilførsel av oksygen og næringsstoffer.

Casada fotmassør FootInn stimulerer reflekspunkter og gir deg en grundig fotmassasje, som vil fjerne muskelspenninger og smerter under føttene dine.

• Masserer med fotruller og kompresjonsputer
• Integrert varmefunksjon
• Tre massasjeprogram
• Mål: 36 x 34,5 x 16 cm
• Vekt: 2 kg
• Tidsbruk: Automatisk 15 min.
• Avtagbart og vaskbart trekk.

Tilleggsinformasjon

Vekt 2.6 kg
Dimensjoner 36 × 37 × 18 cm