Søk
Close this search box.

Braintronics

La dine ansatte løse opp stive og ømme muskler i en massasjestol fra Casada. Test en massasjestol helt gratis i 14 dager!

Start video

Braintronics - Teknologi og massasje

Massasje finnes i mange forskjellige varianter, representeres i alle kulturer og er trolig verdens eldste terapiform. Gjennom tusenvis av år har forskjellige teknikker blitt videreutviklet og spesialisert. Blodtrykket ditt og pulsen din vil synke som følge av avslapningen du får av en god massasje. Spent muskulatur slapper av, begrensninger i bevegelsesapparatet minsker og utmattede muskler revitaliseres.

Automatiserte massasje program med en massasje enhet gir et biologisk målbart nivå av velvære. Eksperimenter avdekket at da ansatte ble tilbudt massasje avtaler og adgang til massasje enheter i pauserom gratis for en periode på noen uker, ble de positive effektene av massasje som avslapping, stresslindring samt lindring av problemer i skulder- og nakkeområdet påvist i begge tilfeller. Å kunne kunne velge en massasje avtale eller bruke massasje enheter ble beskrevet som å være svært fordelaktig, da massasjen lett kunne integreres i den daglige arbeidsplan på et individuelt grunnlag og uten noen spesielle problemer.