Søk
Close this search box.

Casada massasjepute Miniwell Twist

kr 1,990.00

En praktisk og fleksibel massasjepute som kombinerer shiatsumassasje med varme. Løser opp spent og hard muskulatur.

VI TILBYR DELBETALING MED KLARNA!

Ordinær pris 1790,

Du sparer 791,-

[su_button url=»https://casada.no/docs/Miniwell_Flyer_Web_GER_GB.pdf» target=»blank» background=»#ed1e00″ icon=»icon: file-pdf-o»]Brosjyre[/su_button] [su_button url=»https://casada.no/docs/Miniwell_Manual_Web_EU.pdf» target=»blank» background=»#ed1e00″ icon=»icon: file-pdf-o»]Manual[/su_button]

SKU CMK-263 Kategori Stikkord

Beskrivelse

Casada massasjepute Miniwell Twist, en praktisk og fleksibel massasjepute som kombinerer shiatsumassasje med varme. Løser opp spent og hard muskulatur.

NYHET! Nå med mulighet for stropper i sidene. Stroppene i sidene gjør det enkelt å holde massasjeputen på plass i nakken, uten være avhengig av sete med høy rygg. (Stroppene selges separat som tilleggsutstyr).

Casada massasjepute Miniwell Twist har alt du trenger; ergonomisk passform, integrert varme, skifter automatisk retning hvert minutt for økt massasje-effekt og du kan ha den med deg overalt. Plasser den der du ønsker massasje, og den vil massere deg og fjerne eller løse opp smerter og muskelspenninger, samt stimulere blodsirkulasjonen og lymfesystemet.

Den integrerte varmefunksjonen bidrar til at massasjen trenger dypt ned i muskler og sener. De fire massasjehodene knar med rullende shiatsumassasje som skifter retning hvert minutt, og den integrerte varmefunksjonen starter automatisk. Apparatet stanser automatisk etter 20 min. Casada massasjepute Miniwell Twist er utstyrt med 220V adapter og 12V plugg for bruk i bl.a. bil.

Reduser stress og smerter med massasje
Massasje kan forebygge stress som igjen kan gi fysiske plager. All massasje stimulerer lymfesystemet slik at lymfevæsken flyter bedre. Dette hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer samt sørge for bedre tilførsel av oksygen og næringsstoffer.

Casada massasjepute Miniwell Twist gir deg en grundig massasje som føles som om du blir massert av hender. Massasjeputen er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter for å kunne gi deg en grundig massasje, som vil fjerne muskelspenninger og smerter i kroppen din.

Casada massasjepute Miniwell Twist har 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

• Fire massasjehoder
• Shiatsu (kna-)massasje
• Integrert varmefunksjon
• Mål: 35 x 23 x 15 cm
• Vekt: 2 kg
• Automatisk: 20 minutter

Tilleggsinformasjon

Vekt 2.2 kg
Dimensjoner 35 × 23 × 15 cm