Søk
Close this search box.

AlphaSonic III

kr 69,990.00

Med unik 3D massasjeteknologi for full avslappning.

Avslapning på høyeste nivå

AlphaSonic III massasjestol fra Casada er det ultimate valget for de som søker en avslappende og tilpasset massasjeopplevelse. Med dens avanserte 3D-massasjeteknologi, kan denne massasjestolen effektivt lindre spenninger og smerter i skulder- og nakkeområdet, samt gi en dyp massasje for hele ryggraden.

Denne massasjestolen tilbyr også en fullstendig kroppsmassasje takket være dens kollisjonsputemassasje som gir en dyp og avslappende massasje for hele kroppen din. Du kan også koble massasjestolen til braintronics®-appen, som gir deg tilgang til ekstraordinære avslapningsprogrammer. Dette hjelper deg med å redusere stress i kroppen og gir deg en avslappende følelse.

AlphaSonic III massasjestol har også en rekke unike funksjoner som fotreflekssonemassasje, avslappende kalveelting og fotmassasjefunksjon. Kompresjonsmassasjen på leggene med kollisjonsputene og lufttrykket hjelper deg å slappe av, og «foot scraper»-funksjonen gir en avslappende massasje for føttene, inkludert fotbuen og hælene.

Med AlphaSonic III massasjestol fra Casada kan du nyte en avslappende og tilpasset massasjeopplevelse i komforten av ditt eget hjem, når som helst på dagen eller natten.

Tekniske spesifikasjoner

Farge: Hvit/svart | Sort/grå | Brun/svart

Dimensjoner stående: 142x82x124 cm

Vekt: 113 kg

Strømforbruk: 150 W

Run-time: 20 minutter

Braintronics: 21 minutter

Skjem deg bort

AlphaSonic III massasjestol fra Casada er den ultimate måten å skjemme bort deg selv hjemme på. Denne massasjestolen har et komplekst og høyt utviklet massasjesystem, som tilbyr en unik massasjeopplevelse. Du kan også slappe av med varmespa-funksjonen, som gir en godbit for spente muskler når som helst på dagen.

Med nulltyngdekraftsfunksjonen kan du oppleve en følelse av vektløshet mens massasjestolen gir en fullstendig massasje fra topp til tå. Du kan til og med lade smarttelefonen din via NFC-funksjonen på massasjestolen. Med AlphaSonic III kan du føle dybden og effektiviteten av en ekte menneskelig massasje.

Massasjestolen er også kompatibel med braintronics®-teknologi, og du kan koble den til smarttelefonen din via Bluetooth og velge det programmet som passer best for dine behov. Braintronics-appen inneholder et spesialutviklet massasjeprogram som gradvis roer deg ned, og hjelper deg med å oppleve en beroligende tilstand av avslapning. Med AlphaSonic III massasjestol fra Casada kan du nyte en tilpasset massasjeopplevelse og oppleve en dyp følelse av avslapning i komforten av ditt eget hjem.