Søk
Close this search box.

EcoSonic

kr 24,990.00

Med unik 3D massasjeteknologi for full avslappning.

Innebygd 3D massasje og varmespa

EcoSonic massasjestolens intelligente teknologi gir også en skreddersydd massasje som tilpasses dine spesifikke behov. Med sin 3D-massasjeteknologi tilpasses massasjen kroppens konturer og gir en dypere og mer effektiv massasje. EcoSonic tilbyr også muligheten for å fokusere på bestemte områder i kroppen, for eksempel nakke, skuldre, rygg eller ben, med manuell massasjefunksjon.

Med EcoSonic massasjestol har du også muligheten til å koble deg til en app på smarttelefonen din. Appen lar deg tilpasse massasjen og lagre favorittinnstillingene dine. Du kan også lage dine egne massasjeprogrammer, og dele dem med andre brukere av EcoSonic-massasjestolen. På den måten kan du få en massasje som passer perfekt til dine behov og preferanser.

EcoSonic massasjestolen er designet for å gi deg en fullstendig avslappende opplevelse i ditt eget hjem. Med dens omfattende funksjoner og tilpasningsmuligheter, kan du nyte fordelene av en ekte menneskelig massasje når som helst du vil.

Tekniske spesifikasjoner

Farge: Grå/sølv | Grå/blå | Grå/bronse

Dimensjoner stående: 140x70x99,5 cm

Vekt: 59 kg

Strømforbruk: 65 W

Run-time: 20 minutter

Braintronics: 21 minutter

Føl deg vektløs​

Massasjestolen EcoSonic gir deg en følelse av nesten vektløshet takket være sin moderne Zero-Gravity Position (Zero-G), en nøytral holdning utviklet av NASA. Denne stillingen sørger for at hjertet, bena og ryggen er i en rett linje, noe som gir en optimal fordeling av vekten og bidrar til å redusere stress i kroppen.

EcoSonic er utstyrt med braintronics®-teknologi som bidrar til å sette deg i en avslappende tilstand. Ved å koble massasjestolen til braintronics® II-appen på smarttelefonen din via Bluetooth, kan lydstimuleringen påvirke hjernebølgene dine i kombinasjon med et spesialutviklet massasjeprogram. EcoSonic er enkel å betjene med stemmestyring og har stereohøyttalere som lar deg nyte favorittmusikken din under en avslappende massasje.

EcoSonic massasjestol har alle funksjonene til sine større forgjengere og er fortsatt energisparende. Med dens evne til å gi en dyp avslapning og redusere stress, kan denne massasjestolen være et godt valg for de som ønsker å slappe av og lindre spenninger i kroppen.