Søk
Close this search box.

Pollux

kr 39,990.00

Med unik 3D massasjeteknologi for full avslappning.

Plassbesparende og kompakt design

Ikke gå glipp av den unike massasjeopplevelsen med Pollux massasje-stolen. Den har en plassbesparende og kompakt design samtidig som den tilbyr et stort utvalg av forskjellige funksjoner som vil synkronisere kroppen og sinnet ditt. Unn deg selv et valg av 6 automatiske massasjeprogrammer eller velg forskjellige massasjeteknikker for en individuell massasje etter dine behov. På grunn av materialenes høye kvalitet og langvarighet, viser massasje-stolen seg å være en konstant og stilig følgesvenn. Dra nytte av dens kull-lumbalvarme for å motvirke stramme muskler.

Nyt astronautenes teknologi og senk deg ned i fullstendig lindring for ryggen din med Zero-G-funksjonen. Føl deg vektløs og få den unike muligheten til å unnslippe hverdagen din. De spesielt utviklede massasje-hodene etterligner følelsen av en profesjonell håndmassasje. Hvor fint ville det ikke være å ønske din personlige massør velkommen når som helst du vil, i ditt koselige hjem?

Tekniske spesifikasjoner

Farge: Grå/hvit | Grå/sort

Dimensjoner stående: 149×73,5×115,3 cm

Vekt: 78 kg

Strømforbruk: 95 W

Run-time: 20 minutter

Braintronics: 21 minutter

Braintronics​

Det menneskelige hjernen er et komplekst organ som består av utallige nerveceller, også kalt nevroner, som konstant produserer små elektriske impulser. Hver tanke, hvert lyd og hver opplevelse blir formidlet gjennom disse små elektriske impulsene – det er hjernens språk, så å si. Summen av alle disse impulsene kan bli representert grafisk i form av en bølge. Og denne bølgen er det vi kaller en hjernebølge.

Ved å bruke en kombinasjon av hjernetrinikk® lydstimulering, veiledet meditasjon og beroligende massasje, kan du oppnå ulike avslapningstilstander i hjernen ved å stimulere hjernens bølger. Det spiller ingen rolle om du ønsker å forbedre konsentrasjonen din på lang sikt, slappe av eller la deg skjemme bort – alt er mulig med en massasjestol fra Casada-serien.