Søk
Close this search box.

Titan

kr 124,990.00

Kropps skanning og dobbel massasjemekanisme for fullstendig komfort.

Fullstendig avslapning

Oppdag den nye Titan massasjestolen fra Casada med unike innovasjoner som dobbel massasjemekanisme, stemmestyring, ryggstøtte som kan justeres opp til 165° og grafisk varme i benområdet.

Hos Casada jobber vi hele tiden med å optimalisere våre egne produkter slik at du kan nyte dem enda mer og ha en økende effekt på din livskvalitet. Et av de siste resultatene av denne innsatsen er Titan massasjestol. Fordi denne massasjestolen har et omfattende repertoar av avslappende bruksområder, som knapt kan økes. De siste høydepunktene til Titan inkluderer AI intelligent kroppsskanning, grafenvarme i benområdet, en fleksibel løpeskinne og spesielt den doble massasjeroboten.

Tekniske spesifikasjoner

Farge: Hvit/svart | Sort/grå | Brun/svart

Dimensjoner stående: 81,5×180-195×98,5 cm

Vekt: 159 kg

Strømforbruk: 180 W

Run-time: 30 minutter

Braintronics: 21 minutter

Titan - Alt på et øyeblikk​

Titan massasjestol bruker AI intelligent kroppsskanning for en mer raffinert måte å jobbe på. For å gjøre dette bruker lenestolen et multifaktorjusteringssystem og en intelligent algoritme. Dette muliggjør mer omfattende analyse, flere registrerte tellesignaler, raskere reaksjon, mer presis kontroll ved skanning av kroppen og ved regulering av massasjeteknikker. For å varme bena bruker Titan det 100 % karbonmaterialet Graphene, som produserer langt infrarøde stråler som øker blodsirkulasjonen din i kombinasjon med karbonvarmen i ryggområdet.

Det som er spesielt med Titan er dens doble massasjerobot. Når 2D- og 3D-massasjerobotene synkroniserer applikasjonen sin, skapes en massasje som føles som å bli massert av fire hender samtidig. I tillegg kommer den fleksible skinnen, som åpner seg i en bueform på grunn av den lange massasjebanen, løfter ryggen og dermed muliggjør en spesiell strekkmassasje.