Search
Close this search box.

Quattromed III

kr 4,990.00

Casada massasjesete Quattromed III Limited Edition har massasjehoder i Jade og infrarød varme, samt håndkontroll og vibrasjon. Løser opp spent og hard ryggmuskulatur!

VI TILBYR DELBETALING MED KLARNA!

Description

Massasjesete Quattromed III  fra det tyske firmaet Casada har massasjehoder i Jade og infrarød varme, samt håndkontroll og vibrasjon. Løser opp spent og hard ryggmuskulatur!

Massasjesete Quattromed III har to massasjetyper; shiatsumassasje og rullemassasje, som løser opp spent og hard muskulatur og styrker ryggmuskulaturen. I tillegg har den infrarød varme som gir fantastisk effekt dypt ned i muskler og sener. Ideel for de som plages av stress, muskelkramper, skader, begrenset mobilitet, muskelspenninger og søvnløshet. Massasjesete Quattromed III har også vibrasjon i setet for stimulering av blodsirkulasjon og lymfesystem. Massasjesetet er i slitesterkt kunstskinn, med massasjehoder i Jade som masserer i to retninger og i to hastigheter samt vibrasjonsmassasje. Massasjesete Quattromed III er utstyrt med håndkontroll for enkel betjening, bag for oppbevaring og transport, 220V adapter og 12V plugg for bruk i bl.a. bil.

Reduser stress og smerter med massasje
Massasje kan forebygge stress som igjen kan gi fysiske plager. All massasje stimulerer lymfesystemet slik at lymfevæsken flyter bedre. Dette hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer samt sørge for bedre tilførsel av oksygen og næringsstoffer. Casada massasjesete Quattromed III gir deg en grundig massasje som føles som om du blir massert av hender. Massasjeputen er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter for å kunne gi deg en grundig massasje, som vil fjerne muskelspenninger og smerter i kroppen din.

Massasjesete Quattromed III  har 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

• Massasjehoder i Jade
• Infrarød varme
• Håndkontroll for enkel betjening
• Masserer i to retninger og i to hastigheter
• Mulighet for vibrasjonsmassasje i setet
• 12 V plugg for bruk i bil, båt, campingvogn etc.
• Mål: 75 x 46 x 8 cm. Vekt: 9 kg.
• Autostop: 15 min.

Additional information

Dimensions 48 × 80 × 18 cm