Search
Close this search box.

Skyliner III

kr 149,990.00

Opplev en unik opplevelse av avslappning.

Opplev uovertruffen velvære med Skyliner III

Ønsker du å forvandle ditt daglige liv med en ekstraordinær opplevelse av ro og velvære? Skyliner III massasjestol fra Casada Norge er svaret du har ventet på. Dette banebrytende stykket teknologi er skapt for å gi deg en uovertruffen følelse av avslapning, smertelindring og fornyet vitalitet, rett i komforten av ditt eget hjem.

Skyliner III er utstyrt med den aller nyeste massasjeteknologien som etterligner ekte menneskelige hender. Med Shiatsu, knading, bankende og rullende teknikker gir denne stolen deg den mest autentiske massasjeopplevelsen uten å besøke en profesjonell terapeut. Massasjestolen er også designet for å tilpasse seg din unike kropp. Den har en intelligent kroppsskanner som kartlegger dine spesifikke behov, uavhengig om du lider av muskelsmerter, spenninger eller bare ønsker å lindre daglig stress.

Opplev den ultimate massasjeopplevelsen i din egen stue med Skyliner III massasjestol fra Casada Norge. Gi deg selv gaven av ro og lindring fra hverdagens stress og spenninger. Bestill din Skyliner III massasjestol i dag og begynn reisen til en mer avslappet, smertefri og revitalisert versjon av deg selv.

Technical specifications

Color: Grå/Svart | Khaki/Grå | Brun/Hvit

Dimensions upright: 80x148x120 cm

Dimensions laying down: 80x180x105 cm

Weight: 141 kg

Power consumption: 220 W

Run-time: 20 minutes

Braintronics: 21 minutes

Sertifisering: zertifikate.png

Høydepunkter med Skyliner III​

  1. Ultimat Komfort: Skyliner 3 er ikke bare en massasjestol; det er en luksuriøs opplevelse. Stolen er polstret med førsteklasses materialer som gir deg en komfortabel sitteopplevelse. Den har også en innebygd varmefunksjon som hjelper musklene dine til å slappe enda bedre av under massasjen.

  2. Enkel Kontroll: Med den brukervennlige fjernkontrollen kan du enkelt tilpasse massasjeinnstillingene, intensiteten og de spesifikke områdene du ønsker å fokusere på. Du har full kontroll over din massasjeopplevelse, og den kan skreddersys til dine personlige preferanser.

  3. Stilfullt Design: Skyliner 3 er ikke bare en funksjonell massasjestol; den er også en estetisk nytelse. Den moderne designen og førsteklasses materialene gjør den til en elegant tilføyelse til ethvert interiør.

  4. Holdbarhet og Kvalitet: Casada Norge har et rykte for å levere produkter av ypperste kvalitet, og Skyliner 3 lever opp til dette ryktet. Denne massasjestolen er bygget for langvarig bruk og vil gi deg mange år med avslapning og velvære.