Søk
Close this search box.

AlphaSonic II

kr 59,990.00

For deg som ønsker det lille ekstra

Massasjestol Alphasonic II med lydbølgeterapi

Alphasonic II – En unik massasjestol med L-Shape teknologi, lydbølgeterapi/mindfulness og rullemassasje under føttene. Du kan velge mellom beroligende lydbølgeterapi-programmer eller din favoritt musikk. Denne toppmodellen er også app styrt!

Dette er massasjestolen for deg som ønsker en solid slitesterk stol. En massasjestol som masserer fra øvre del av nakken, godt ned i korsryggen og under setemuskulaturen. Tar med både lår, legger og føtter som blir skjemt bort med dyptvirkende massasje som både forebygger og behandler.

Massasjestolens sittedel er romsligere enn de andre modellene vi tilbyr og er lengre i ryggen. I tillegg får du en unik akupressurpunkts-massasje, også kjent som trykkakkupunktur. Det innebærer å trykke på akupressurpunkter som ligger i kroppen din for å fremme avslapning og behandle sykdommer. Det finnes mer enn 400 akupressurpunkter på kroppen.

Alphasonic II kommer også med en Artrose Traction som består av forsiktige trykk som har en stimulerer effekt på brusken, noe som forbedrer transport av kroppsvæsker og på den måten lindre symptomer på Artrose.

Tekniske spesifikasjoner

Farge: Creme | Creme/Brun | Sort | Grå/Sort | Rød/Sort

Dimensjoner stående: 81x119x147 cm

Dimensjoner liggende: 81x92x176 cm

Vekt: 96 kg

Strømforbruk: 150 W

Run-time: 15 minutter

Sertifisering: zertifikate.png

Unikt allsidig velvære-pakke i ulike farger.​

Neste steg mot å oppnå perfeksjon – endelig er den nyeste utviklingen av Casada-massasjestolen tilgjengelig. AlphaSonic II. Vi har kontinuerlig jobbet med å kombinere de beste materialene, de mest avanserte massasjeteknikkene og det beste designet for å tilby det i ulike farger, basert på tilbakemeldinger fra våre kunder og partnere.

Massasjestolen AlphaSonic II - maksimal komfort og maksimal avslapning​

Ta en sitteplass – i den nye velvære stolen fra Casada. Den høykvalitets massasjestolen AlphaSonic II kombinerer testet og velprøvd teknologi med nytt design og opplevelsen av en helt ny type avslapning.

AlphaSonic II massasjestol med easyControl​

Vår nyeste premium massasjestol, AlphaSonic II, imponerer med sitt store sitteområde med enda mer sittekomfort. Med hjelp av easyControl-panelet kan alle grunnleggende justeringer gjøres relativt enkelt og fjernkontrollen kan rolig plasseres på siden.