Søk
Close this search box.

Skyliner II

kr 89,990.00

En fullspekket verden av dyptvirkende massasje som jobber med kroppens muskulatur fra topp til tå.

Velgjørende og behandlende massasje

Med 4D ROLLER SYSTEM jobbers det på lik linje som om du skulle benytte tomlene til å massere i dybden de ulike på triggerpunktene. Rulle funksjonene jobber både vertikalt og horisontalt og tilfører kroppen en dypere massasje. Med den revolusjonerende 4D-massasjen gir massasjestolen Aura deg en avslappende og velgjørende massasje.

VARME er en populær teknikk på grunn av sine mange fordeler i kombinasjon med massasje. Med AURA massasje vil du oppleve en følelse av varm massasjes fra steiner grunnet dens unike oppvarmede massasjehoder. Varmeteknologien i Aura har kommet så langt at andre massasjestoler vil blekne i forhold til kapasiteten i denne massasjestolen.

Tekniske spesifikasjoner

Farge: Hvit/grå | Sort/grå

Dimensjoner stående: 80x148x120 cm

Dimensjoner liggende: 80x180x105 cm

Vekt: 141 kg

Strømforbruk: 220 W

Run-time: 20 minutter

Braintronics: 21 minutter

Sertifisering: zertifikate.png

Braintronics lydbølgeterapi

Med Braintronics lydbølgeterapi (BMS/Body and mind sync system) får du det siste innen massasje-teknologi på markedet. BMS i kombinasjon med dyptvirkende og velgjørende massasje for hele kroppen viser seg å være svært virkningsfullt og forebyggende på helsen vår.

Lydbølgeterapi også kjent som Mindfulness anti-stress terapi kan virke avslappende og gjenoppbyggende på vår mentale helse.